Min dag i bilder...

Hej!
har just ätit klart, har laddat in bilderna, men blev bara några, men ni får se dem ändå :)...








HA DET BRA
glöm ej

Utflykt

Hej!
Nu sitter jag här i mammas och pappas säng medans Klara kör med "Leg magic"



Ska läga in bilder sen från Bälingeberget, om jag hittar sladden :s
på bälingeberget så mätte vi träd, volym, tanjenten och grejs :P not so funny :P men helt okej :D

vackert inlägg, men blir mer sedan :)



utflykt

Hej!
Blir en snabb morgonbloggning. Jag väntar på att Ciabattabröden ska bli klara i ugnen, fast pappa verkar ha brännt dom...haha.

Ja, iallafall, nu blir det av till Bälingeberget,  i år igen. Har ont i halsen och lite snorig, men men :*

mobbad bild

vi höres senareafter school :3

glöm ej




som hund och katt

hej!
ja, nu är jag här igen!

men jag har tänkt på det här med att ha katt jag saknar verkligen det, jag har vuxit upp med det och nu har jag inte det, det känns som att det saknas något i mitt liv. Direkt jag flyttar hemifrån vill jag ha en katt. Jag saknar Tor otroligt mycket och hoppas han har det bra var han nu än är <3

Jag är en kattmänniska och har alltid varit. men det som jag blir så arg på är folk som tänker "nemen gud va ruligt med en katt, vi köper en!" och inte tänker sig för innan! det som händer är att familjen slutar bry sig, katten blir sjuk och bara lägger av, (såklart syftar jag inte på någon!) , det här är en av många anledningar till varför jag vill bli en så kallad "Djurpolis"...

Men
så kommer ju det här med att jag är överkänslig, jag hatar det!! fast numera bryr jag mig faktiskt inte, men jag undviker att hundar slickar mig i ansiktet, för det blir en plåga efter det, blir röd i ansiktet och det kliar, men jag hopppa att det typ växer ifrån mig.



saknar dig Tor! <3


På tal om katter så har jag hört talas om "katt tax" kan hålla på och skriva i timmar om hur jävla sur jag blir på det! det är en katt med riktigt korta ben!, vi sönderavlar allt! hur kan man vara så dum! "katt taxen" kan inte hoppa, den har nästan inget balanssinne och kan knappt klättra, allt detta är ju vad som gör en katt till just en katt! om du vill ha en hund, skaffa en hund om du vill ha en katt skaffa en katt, men varför ska man avla fram någon himla "tax katt"!!! denna ras finns endast i USA

tack till dig som orkade läsa!


Mys

Hej!

Det här med bloggningen tänkte jag ta upp igen, har himla blogglust så vi får se hur det blir :) ska försöka fixa en bättre design också :) jag ska försöka variera bloggandet lite mer, att ha något annat att skriva än bara om "hej, idag har jag, blabla bla" och sådant, men vet inte riktigt om vad, ge jätte gärna förslag om på vad (:

Men såklart kommer skolan först så vissa dagar kan bloggningen bli senare:)


ska fetta till mig lite nu med "Måndagsmys" :3

vi ses!
glöm ej


Honey, i´m home

Hej!
Jag kommer spy!!! har druckit alldeles för mycket "Pucko" Usch!

Idag har vi iallafall haft matte-prov, vilket gick helt okej, skolfoto har vi också tagit, men bara jag, Sofia och Elina tog "ensamfotona" av vi..8!! ;) blev inte bra förra året på klassfoton, nej nej :s men får väll se hur det blev detta år (:

(bara sofia och klara som fattar rubriken) tror jag..höhö




random bild, men orkade inte ta en ny :)


bloggar kanske senare, vi hörs :)



Övernattningen :)

Hej!

har kommit hem från sofia nu, så sitter i mitt rum. hade INTE tänkt sätta mig framför datorn, eftersom vi har gjort det så mycket hos Sofia, Å vad är det första jag gör?..Sätter mig framför datorn..!

Vi har haft kul iallafall, vi gick till MAX och åt och sedan vidare till Mc Donald´s , Sofia ville ha en Mc Flurry. Sedan har vi sett film, ätit, varit inne på datorn, och sovit :3 m.fl saker (:



http://www.youtube.com/watch?v=_uns2hI4C_0 ÄLSKAAAAAA!!! <3<33 HAHA! :D


ha det så bra!


kommer bli så mobbad för det här inlägget

Hej!
har inte bloggat på länge, ja vet. men iallafall! idag ska jag sova över hos Sofia. det blir jag och Klara som kommer dit. Det ska bli ruligt :Phttp://www.honeyimhome.se/se/

Saker jag vill ha...
Armband - SydneyArmband från miss Dee
Karamell - ViolpastillerHöhö..

Läppbalsam - Mint Eos organicläppbalsam

knivställ1


Todaay

hejhej!
japp, nu bloggar jag väll då :3

Idag har jag, pappa och klara varit i stugan, jag och klara åkte kanadensare, skickade flaskpost, åkte till ett konstigt café, spelade memory, gick till hästarna och fåren, och många andra saker, det var iaf kul! sedan vi kom jag hem har jag bara klistrat fast ögonen i min fototidning och har hittat många nya saker och inställningar i min kamera :)

hehe..den suddiga saken till höger ska föreställa en kamera :P (Nikon D40)

vi synes!

glöm ej

RSS 2.0