Today

TJO!
Idag har jag varit med Bitte, Klara och  Elina, det var kul (: Vi hade också redovisning på skolan med strumpor som man har på handen och sen pratar man, ni vet typ docktiater, det gick väll helt ok (Y)

Imorgon ska jag dra til stugan och fira valborg och mamma som fyller år :)

PS. ommer ha ett litet blogg-uppehåll eftersom jag kommer vara i stugan och så. Har lite bloggtorka!



HEJDÅ!!!! HA EN BRA VALBORG! ha det bäst

glöm ej

GAAAH

HEJ!
måste bara säga att jag e lite SUR! vi i lulegymnasterna har vårat fristående som våran dans-lärare har gjort, ett himla bra fristående som e anorlunda och faktiskt sticket ut! :)

Vi fick faktiskt högsta poäng..-aja, och då knappade jag in på www.gymnastik.nu och gissa vad man hittade där...


Var det bara jag eller var inte Lulefriståendet väääääldigt likt STG?

Tycker det var pinsamt att kolla på friståendet som var kopierat av stg. ville ni ha något tema kunde ni tagit något annat och inte haft exakt samma musik som stg. Hörde av många på läktaren att de tykte det var skämmigt att kolla på!

Ja, seniorernas clown:) Tror att det var till musiken som var i en reklam för apoteket för ett tag sedan när de åkte berg och dal bana. Tycker att det var extremt likt stgs. Samma upplägg, samma rörelser och samma ordning på rörelserna. Vi som såg var smått chockade över alla likheter!!


 vi har inte ens sett det friståendet såg det för kanske 2 minuter sedan och blev ganska förvånad över dess likheter, MEN bara för att våran + STGs fristående sticker ut, så blir vi dömda för att ha kopierat det. Förlåt men måste få av min ilska...-visst förstår jag att man ka tycka se skillnaderna men vi har inte sett den inte fristående tränaren heller, så ni som anklagar oss...: VI HAR INTE "kopierat friståendet"


(alla "normala" friståenden ser ju likadana ut!)




( men därimot förstår jag er som tycker att det e himla likt!!) för det är ganska lika rörelser
tack för mig
glöm ej

Saknad?

Hej!
Nu är jag hemma igen! jaa, det gick väll sådär, nog kom vi didare till final men med tre fall, ett av de var jag...klant! Aja, idag var jag på skolan som vanligt.. Btw,det kanske kommer börja en ny kille i våran klass.

Nödvändigt, jaja, ...måste gå, tjao!
glöm ej

onödigt inlägg

NOG blir DET Att Köpa i Stockholm!





Hejdå!

onööödigt.se
glöm ej

OBS

BLOGG.SE BLEV HELT KNÄPPT FÖRRA INLÄGGET!

jag hade skrivit helt vanligt och sen när jag hade publiserat blev typ alla ord helt annorlunda, så egentlige skrev jag inte så, bara så att ni vet



vet inte varför det blev så...+ att bilderna inte kom upp, så "big hug" saknades


AJA, vi ses
glöm ej

Bloggning

Jo, JAG VET Att JAG integ män bloggat igår hade dock fullt Upp. Ja, nu harmoni JAG kommit hem fran Ska skolan OCH NOG plugga lite nu + förpack OCH äta något, Iam werry hungrig.

Kommer integ bli någon bloggning In Länge Att nu eftersom JAG drar till Stockholm MED laget i morgon sa vi SE




:) ......................................................................:)

Rubrik




(Jag skulle visa hur Klara hostar!) x)




Jag och Klara är inte så jätte duktiga på att ta bilder på oss..-.-   ingen blev sådär total lyckad


Hejdå, vi hörs!

glöm ej

om du ska äta pizza snart, titta INTE på bilden längst ner..

Tjo!
Blevett till inlägg :) Sitter här och har precis gjort mig en pizza, helt själv :) *stolt* :D Mami och Papi e i stugan men kommer nog hem på en timme.



Ja, snart ska jag nog dra iväg till Tuna och baka kladdkaka och spela lite spel :) (Med kusiner)



Nu ska jag lyssna på musik och vänta på bättre tider...Vet inte varför jag sa så men, iaf..


PÅ TAL OM PIZZA... mmm, mumsigt?      höll seriöst på att spy när jag såg denna bild.., tydligen någon pizza-burgare..

HEJDÅ!
glöm ej

Jo jag vet

Hej!
Idag e jag på riktigt bra humör! det piggar upp en att ha träning ganska tidigt! :)



 Och ja,jag vet att jag inte har bloggat särsilt mycket så senaste tid men eftersom jag haft träning helaa tiden har det lixom krockat ^^  

Aja, nyss kom jag hem från träningen, jag cyklade dit men blev hämtat därifrån, för nu kom det ju värdens snö-fall så då var Klara och hennes mamma gulliga och plockade upp mig, tackar!nu ska jag fortsätta dricka min drickyoghurt, typ den första jag någonsin smakar, tror jag blev lite beroende..

<3 mumz


Hejdå!

Ha det jätte bra :)

glöm ej

Stan

HÄJ!
Sitter i köket...Har kommit på att jag alltid börjar mina blogginlägg med "sitter i köket/vardagsrummet m.m) -.- Jaja, idag har jag iaf varit på stan med Elina och Sofia och sedan med Mami (:. Annars har jag bara varit i skolan och haft träning.

(När vi var på stan sköt Elina hål i sina öron! Ü

Läk Örhängen med CZ sten --5 mm     Svarta

aja, nu ska jag äta så vi höres! :D

hejdårå

glöm ejDiggar er som läser men herregud, KOMENTERA!






(hehe) ^^


WrOm ^^

Hej!
Jag sitter här och har precis kommit hem från skolan med cyckeln nu när man kan börja cyckla igen (y) 


(WROOM!!1) 8D

Idag på skolan var de mesta som vanligt, fast vi hade bild hela eftermiddagen (: Aja, idag ska jag se på film <3 vill lata lite eftersom jag hade träning igår, ska ha imorgon, Torsdag, Fredag, lördag OCH Söndag..-.- hehe, kul iaf ^.^...Jag har iaf haft en bra dag och hoppas att ni får en fortsatt trevlig...Tisdag, vi ses <3

(glöm INTE desperate housewives!!)

glöm ej

Inte haft tid!

Yo!
Sitter i köket och väntar på maten. Jo jag vet att vi äter lite sent men jag har haft träning ganska nyligt, för snart ska vi till Stockholm (Falund) o tävla ^^ (vet ej hur Falund/Falun stavas..) Jaja, idag och i helgen har jag varit i stugan och åkt litt skidor, sol och hård skare! (y) :) Har också en hyrt film, eller 3..xP aja, imorgon äre också träning och jag måste gå nu, så vi höres!söwt (:

glöm ej

Make up!

Hej!
Idag har jag varit på stan och sminkat mig, eller jag jag sminkade mig inte utan en från make up-store. Det blev en inte allt för överdriven fest sminkning, här kommer resultatet!

kanske inte bästa bilderna för att det ser mkt bättre ut i verkligheten, men ändå, jag köpte detta medans jag ändå var där...Det är bland annat detta jag har på + mer, jag köpte dessa, jag fick välja någon produkt av e hon hade använt också ^^ ( på riktigt syns alla färger och ut-toningar mycket bättre)

vi sees
glöm ej

på väg att bli nedlagd.

Hej!
Har ju inte bloggat på ca 1 vecka, detta beror på att min design har blivit lite...O.o. har varit på väg att lägga ned den men det blir nog inte så!

aja, jag ska försöka fixa det med en ny design, hade tänkt göra en egen, men medans får jag ha en design som jag inte har gjort själv, men det får ni stå ut med, vi sees!
glöm ej

RSS 2.0