Lisa går till tandläkaren

Häj!
Nyss var Klara här, ruuuligt :) åh! gud vad jag mår illa, har typ ätit 15 stora pepparkakor. Mamma har åkt iväg till kyrkbyn, men måste stanna hemma eftersom att jag måste plugga. Idag var det en vanlig skoldag, mycket interessant. Ska snart plugga nurå.

Igår hade vi uppvisning, det gick hyfsat bra förutomnär vi skulle hoppa på hästen, det är en stor kluns (haha)  som vi gjorde ett överslag på, tog ingen fart, så gick långsamt, men resten gick ändå rätt bra :)

sitter och gör engelska nu, och den blonda "tjejen" längst fram han inte okej hår...


Ser ut som lisa, ni minns barnprogrammet, åh vad jag älskade det! har den här boken också..^^





big hug


japp

Hej!
Sitter hos Bella nu med släkt och vänner :) Har fikat här och sånt <3 imorgon har vi uppvisning, är lite nervös men det ska nog gå bra :)


Knäck <3
bloggar mer imorgon


hejdå!

Så ge mig 30 grader kallt, tomtar överallt!

Vill verkligen ha jul nu, att pynta, baka, julmusten, julklapparna, granen, pepparkakorna och pepparkakshuset, maten, jultomten, Allt! MEN så har vi dessa...LUSSEBULLAR! och dem som känner mig vet att jag hatar lussebullar!

saffran...usch! förlåt alla ni lusse-bull älskae men jag får inte i mig det! OCH GLÖGGEN! varje år har jag verklige försökt att trycka i mig dendär glöggen, men det går inte, jag vill verkliegen tycka om det, men det går inte!

God jul!


HWGA

Hejsan!
sitter och gör de sista uppgifterna på matteläxan till imorgon, idag har det varit storstädning på voltarenan, men vi har bara suttit och ritat flaggor :3 vi ska ha de till uppvisningen till på Söndag, första advent! :) ska stänga igen matteboken och läsa "Harry Potter and the goblet of fire" nudå :3

angående tidigare inlägg om att mer bloggning kommer så hade jag tänkt ladda in bilder från mobilen, men lyckades inte riktig, vilket pappa får hjälpa mig med typ imorgon.


och ja det finns många bilder på denhär datorn!


VI SES!

snart såe

BLOGGANDE KOMMER!

Här

Hej
Är hos klara nu, idag blir det träning, det är uppvisning om 2 veckor i Pontus, så det ska bli ruligt! Jag och Klara sitter Å pluggar, eller vi har pluggat. 

Vet att jag inte har bloggat på länge..




Finklara




Idol luleå

Biljett liggande som inte kommer användas, någon som är interesserad?



parkett 2 (y)

godnatt världen


never ever, ever ever, never ever ever neger everever never never never ever NEVER EVER use google translate.....

Hej, igen!
Klara har preesiis åkt, vill ha träning idag, men nej, det är faktiskt inte träning idag =) drar till Östersund på Fredag, tar ledigt från skolan då och sedan är vi där till på Söndag, vi har tävling!    we liiike


hah, jo man är duktig ;)






kan du gå som jag, kan ja gå som du, kan ni gå som jag, kan jag gå som ni?  HÖHÖHÖHÖH




lolapålafdf


serru Nadia!

Är med Klara, vi pluggar, eller i har pluggat. Vet att jag inte har bloggat på länge, men men




fint inlägg, herrå

RSS 2.0