<3

Godmorgon!

japp! Nu är den min! -samsung Galaxy S




 <3


tisdaag

Hej!
egentligen ingen ork till att blogga men gör det ändå. har varit på stan idag med Hanna, Klara, Sofia och Elina :) imorgon är det vanlig skolan och sedan på Torsdag är det maskerad, förra året hade jag jätte långa blåa ögonfransar och naglar, tror jag ska vara Geisha detta år :3



nu ska jag gå, hejdå


Måndag

Heeeeeei
Sitter i mitt rum och försöker rita av en hund som jag ska rita av..okej den där meningen gillar vi (y) Idag på skolan var det som vanligt. Kom hem och gjorde inget speciellt. Nu sitter jag här och läser bloggar..



idag, ellr jag igår sov även Fli här :) var tvungen att skippa träningen när jag fick plötslig värk i hälsenan.



VI SES! nu ska jag se på "hjälp!" x3

something i miss

JAG HATAR BLOGG.SE!! HATA HATA HATA HATA KAN NI NÅGONSIN FUNGERA?!

har tagit bilder på webkameran på det jag köpt men NEJ! det går inte GAAAAH


puuh..okej iaf så har jag köpt en conseler från åhléns för 49:- tror jag och sedan en turkos hood tröja från bokbok för 149:-

var på stan med Sofia (http://sofiaizabelle.blogg.se och http://theklarame.blogg.se fast klara har gjort ett inlägg :) höhö

ska iallafall snart iväg till bella och ant, på väg från stan höll jag på att först missa bussen och sedan missa att hoppa av, busshållplatsen var typ 3 cm från bussen, men hann trycka :) varför skrev jag det där?



iallafall, vi ses :D


på väg

Hej!
Vaknade ganska sent idag, ska snart ut på stan och efter det ska jag till Bell och Ant =) pappa kör mig till stan och jag tror vi ska åka alldeles snart. :) ska nog inhandla något tröja om jag hittar det, kanske ett fodral till min snart nya galaxy S telefon :)



OKEJ måste åka nu, hörs!

alone and happy :)

Hej!
Nu har alla småtjejer åkt hem, det har varit en mycker trevlig kväll med mycket skratt och prat <3 här kommer några bilder:...


haha, elina som fotade :)

<3
skit fin
oooh!




Ha en bra dag!

.

Hej!
Vakna och pigga nu, jag och Elina var nyss och fotade några fåglar vid den isiga stranden :) vi har ätit frukost ganska nyligen och nu fotar Elina hela huset, haha :)


jag ska klippa mig, på denna bild var jag nyklippt :)



glöm ej

Tacosparty with sleep over at my housee!

Hej!
Ny bloggdesign!  gullig header men ful bild på sidan!! det var kamrastativ.blogg.s som gjorde den ;) tack!!

sitter hemma med 4 små tjejer som ska sova över här! <3

vi har lagat tacos och sitter nu med 5 datorer, varsin, socialt! :D


Saturday morning

Hej!
Lördag morgon! :) I går kväll tog jag hand om mina fötter med hjälp av vatten, fotsalt, fotfil, olja, salva, fil, nagellack m.m. _På skolan var det prov i "kol och kolväten" har ingen aning om hur det gick, vissa frågor svarade jag heeelt fel på, men men. Efter skolan kom Sofia hem till mig :) efter det kom mamma ch pappa he med sushi!! <3

Idag vaknade jag...Vid SJU, klev upp, tog på mig kläder, och gick ut och gick :) kom hem, fixade lite ute på bron med rönnbär, gjorde frukost till alla i familjen :) duktiga jag.



Vi ses, ska snart åka ut på stan med mor och far, ska titta på min mobil, okej det låter som att jag åker och tittar på det typ varje dag, men nej, har varit det två gånger, ska till "the phone house" eftersom den inte längre finns på Elgiganten..
HA DET BRA!


//Tezza



inget inlägg

Hemma idag igen...

Slår snart på en film, eller nä ska nog plugga, är så less på min hals..

Onödigt inlägg



vi ses

Fyrkyld..

Hej!
Måndag och sitter hemma. Var lite halft förkyld på tävligen och nu har det blivit värre. På tävlingen gick det bra, men vi blev diskade på hopp..men grenseger i fristående! 8,3 poäng! :D Älskar vårat lag, ni är bäst! :)

Ska snart göra lite läxa, eller plugga in lite till provet på Fredag, ska få glosorna i Engelska av Klara på mejl så jag kan träna på de också :) <3

Vi ses!
HEJDÅ


host

Vi gräver guld i Umeå

Hej!
(Har "vi gräver guld" låten på hjärnan...-.-)

Iaf! kommit hem från stugan idag vid 19 tiden. Nu är jag i full gång med att packa det sista inför Umeå! Blir hämtad innan åtta imorgon, så blir ganska tidig morgon, det serveras ingen lunch på tävlingen så det blir nog Max eller något på vägen. :)

Hejdå!,

HAHA

Randååm

Jag hatar gubbar från elgiganten som säger att något är "omöjligt" fast det inte är det!!! JAG HAR BEVIS


GAAH


okej, ska på träning nu, tjingeliing!

"Big hug"

Galonbyxa

Sa ju det, STRUTSAR STOPPAR INTE NER HUVUDET I SANDEN






var bara tvungen att säga det där x3 iallafall, pappa ringde nyss och sa att han inte hinner hem tills Dialect stänger så det får blir IMORGOn istället, ska ändå köpa tigths till träningen imorgon.


I guess i'm home

Hej!
Har kommit hem från skolan för ett litet tag sen, fastnade ett tag framför "klick&cat" ni vet det där tecknade barnprogramet med en datormus, en hund och en katt:)

Ska snart, eller inte jätte snart (hehe) sätta mig framför mina läxor.

sitter och lyssnar på music med högtalarna till datorn, så ljudet blir jätte bra (Y)! :)

Btw Idag ska jag tvinga med mamma eller pappa till Dialect när de kommit hem från stugan. =)

Okej, har märkt att jag gör två mellanslag mellan varje mening, men kanske lättare att läsa :P







Klicka för större bild!!



Haha, här är en header jag gjort för ett tag sen :) Men ids inte byta, jobbigt med alla koder, om jag skulle byta skulle jag nog göra en ny :)
glöm ej

Här igen

Hej
Tror detta är den första morgonbloggningen! :) Har precis ätit frukost och ska cykla iväg till skolan snart! Vi har EA, (Eget arbete) nästan hela dagen så får passa på att jobba med NO och matte (:

 
Vi ses senare efter skolan! :)


//Tessa

Galaxy?

Hej! nu har vi kommit hem från elgiganten, funderar på htc eller galaxy, galaxyn går på ett mycket högre pris, men den verkar så sjukt bra...se själv.



VILL HA, VILL HA, VILL HA, VILL HA, VILL HA!!!


tack för mig <3

Höhö.


Ni har kanske troligen sett denna, men tycker så synd om killen, de pratar om deras olycka och tjejen sitter och gråter xP

Animales in the city ^^

godis ponny
Haha, måste bara säga att "Animaes in the city" är såå kul! :) Blir oftast en koala, men nej inte idag!

Länk till spel:http://www.spela.se/spel_/animals-in-the-city.html :)
Länk til Animaes in the city 2: http://www.spela.se/spel_/animals-in-the-city-2.html :)

TeLePhOnE?

 Klaraa har åkt hem nu, jag tror jag och pappa ska en liten sväng på egiganten, ang mobil :) vill ha en touth men inte säker på vad, har flera alternativ..b.la...


Samsung Galaxy S :)
Htc Desire :)
Lg Cookie fresh :)
Troligeninte denna telefon....:(längst ned)


Jag ska iallafall ha en med pekskärm (:

glöm ej

Pancakes

HEJ!
Nu är Klara här, och nu har hon bestämt att vi ska värma pankaka, haha :) Idag på skolan har det varit...ja okej. Jag och Klara har pluggat lite på NOn och det kommer nog bli lite mer av det. 

Gammal bild

Wårta

HEJ!
Idag har jag varit med Felicia eftersom Bella hade bjudit mig på Brunch hemma hos henne och Anton plockade Margith och Peter upp mig hos mig när jag kommit hem från Sofia, blev en trevlig och rolig kväll igår! :)

Nyligen var jag och Fli ute en sväng, Fli gjorde någon slags "videoblogg" som nu finns tillgänglig på hennes blogg (:





Fina ungar här, haha

Ha det bra!

glöm ej

löpare

Hej! :)
Ursäkta den inte så bra updaten :/ men ska försöka bättra mig. Imorgon blir det brunch med kusinerna, jzza.bloggagratis.se :) och flca.bloggplatsen.se :) och Anton.
bild från i sommras, saknar<3

RSS 2.0